torstai 28. marraskuuta 2013

Itse tehty joulukalenteri




Minun ei missään tapauksessa pitänyt tehdä itse joulukalenteria. Tarkoitus oli ostaa pojalle jokin kaupallinen muovisen oloinen joulukalenteri :) Mutta ihastuin niin kovasti Ikean numeropakettikortteihin, että oli ihan pakko askarella niistä jotakin. Mietin kovasti mihin voisin joulukalenterin laittaa ja tajusin, että sähkötaulu eteisessä on aina niin ankea ja ruma. Se on lisäksi tarpeeksi korkealla, ettei poika pääse itsekseen pussukoita avaamaan. Pussukat taittelin kotoa löytyvistä lahjapapereista. Muutama magneetti piti hankkia lisää ja pakettikortteja tarvittava määrä. Pakettikortteja on pakkauksessa numerot 1-9. En halunnut ostaa pakkauksia niin montaa, että saisin tarvittavan määrä ykkösiä ja kakkosia, joten painoin osan numeroista Granitin leimasimilla. Olisin halunnut kaikki pussukat roikkumaan mustista ja valkoisista magneeteista, joihin voi ripustaa langalla, mutta ne olivatkin harmikseni Ikeasta loppu. No onneksi voi alkukuun jälkeen vaihtaa vapautuneet magneetit loppukuun pussukoihin. Sunnuntaina sitten selviää, mitä tonttu on ensimmäiseen pussukkaan tuonut :)

Minkälaisia joulukalentereita teillä on?

-maiju

2 kommenttia:

  1. Tosi hieno! Itsekin ehkä hiukkasen haaveilen tuollaisesta "värittömästä" versiosta, mutta ehkä sitten isommille lapsille, nyt mennään sillä punaisella vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja kiva kun tulit tänne vierailulle :) Kyllähän se niin on, että poikani on paljon kiinnostuneempi Aamulehden lähettämästä värikkäästä kuvakalenterista kuin tästä minun värittömästä, jospa ne tontun tuomat yllätykset sitten herättävät kiinnostuksen :) Ja kyllä tuo teidän punainen kalenteri sopi hurjan kauniisti herkkään tyttöjen huoneeseen!

      Poista