tiistai 2. heinäkuuta 2013

Pyymäen Oma Kahvila












Raikasta maukasta tiistaihuomenta!

Tiedättekö sen tunteen, kun on lapsesta asti tottunut jonkun ruoan perinteiseen makuun tai tuoksuun?  Meidän kotona se on Pyymäen leipomon perinteiset leivät tai munkit, joita valitettavasti ei ihan joka kaupasta saa.  Katsokaas kotipaikkakaunnallani kun oikein juostaan  kauppaan, kun Pyymäen auto ajaa pihaan, kilpailemaan kuka saa viimosen leipäpussin! Tästä voi päätellä niiden maukkuuden. Tampereelle muutettuani näitä maailman parhaimpia sämpylöitä ja leipiä on vain harvan kaupan valikoimassa, joten pitkälti olen asian suhteen luovuttanut, KUNNES!

 Eräänä aamuna meinasin lentää pyrstölleni aamusalille kävellessäni. Siis tähän ihan ydinkeskustaan kotihuudeille on avattu Pyymäen Oma Kahvila, josta saan ostaa vaikka monta kertaa päivässä näitä maailman parhaimpia herkkuja ja itseleivottuja leipiä. Eivätkä ne lopu kesken.

Maijun kanssa heti kirmattiin tottakai kahvilaan lounaalle ja lounasvalikoima oli myös oikein erinomainen. Suosittelenkin, että nyt jokainen kävisi pistäytymässä tuolla viehättävässä paikassa Tuomiokirkonkatu 30, josta maistiaisia kuvina yllä.

Harkitsen itsekseni tässä jopa Muotoan perjantai-kuoharin vaihtoa perjantai-sämpylään, mutta tytöt täällä eivät ehkä lämpene ;).

  
- niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti